Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » A Project 1,2,3,4,5 tesztei...

A Project 1,2,3,4,5 tesztei és megoldókulcsai megvannak valakinek?

Figyelt kérdés
A fourth edition kellene! (4th Edition)

#angol nyelv #angol #projekt #Project 1 #angol megoldókulcs
2024. jan. 11. 19:57
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
7%
#4 megadta a linket.
2024. jan. 12. 23:03
 22/41 anonim ***** válasza:
50%

"#4 megadta a linket."

ez csak a tanári kézikönyv, a tesztekhez nem segítség, és amennyire körül tudtam nézni, teszteket nem is láttam (persze nem sok időt fordítottam rá, szóval akár még szerencséje is lehet)... akkor már a frenglish pont ru oldalon több mindent talál, igaz, teszteket ott sem. Szegény kolléga...

2024. jan. 13. 09:56
 23/41 anonim ***** válasza:
67%

Ilyen egy helyesírási bunkókat, mint az #5 meg a #6, hogy meg van az két szó... :D :D :D

A meg van lepve, abban két szó, de abban az értelemben, hogy létezik, előkerült, nem hiányzik, abban egy szó.

2024. jan. 15. 20:18
 24/41 A kérdező kommentje:
Átküldöm mi a tananyag! Meg minden!
2024. jan. 15. 21:27
 25/41 A kérdező kommentje:

Akkor bebízonyítom! jelenleg 6 évfolyamon tanítok:

3.évfolyam: Let's Explore 2, Unit 2(Let's go!) következő anyag: Unit 3 (At home)

4.évfolyam: Project 1, Unit 1 (Introduction) MOST ÍRNÁNK BELŐLE TESZTET!!!, HA VAN!!! következő anyag: Unit 2 (Friends and family)

5.évfolyam: Project 2, Introduction következő anyag: Unit 2 (Holidays)(Azért, mert a Unit 1-et év végén vesszük)

6.évfolyam: Project 3, Introduction Lehet írunk belőle tesztet! Ha van! következő anyag: Unit 1 My life

7.évfolyam: Project 4, Unit 1 (Past and present) TESZTRE KÉSZÜLÜNK!, következő anyag: Unit 2 (Fame and fortune)

8.évfolyam: Project 5, Introduction, következő anyag: Unit 1 (Problems)

Azt hogy miért ez a tananyag sorrendje, mert online suli. Privát! És remélem sikerült bebizonyítanom! Csak mert nincs tanári könyvem!

2024. jan. 15. 21:37
 26/41 anonim ***** válasza:
Az, hogy a tankönyvekből ki tudod írni az anyagot, nem bizonyíték. Ha a hálón körülnézel, megtalálod az összes tankönyvet, munkafüzetet és tanári kézikönyvet pdf-ben (jobb-rosszabb minőségben). De tanári kézikönyvet lehet ám venni is - nem csekély ára van, de lehet venni. Igaz, a tesztek nincsenek benne. De ne haragudj, ha tanár vagy, ne mondd nekem, hogy nem tudsz összedobni egy dolgozatot. (Amikor még bárki hozzájuthatott a tesztekhez - első kiadás... talán a második is, de elő kellene keresnem, mert nem emlékszem -, leginkább saját magunk által összeállított dogákat írattunk. Szóval ha tanár vagy, légyszi ne ríj itt, ha ülj neki dolgozni. Amennyit itt szenvedtél, már rég összeraktál volna egy tesztet, de lehet, akár kettőt is.
2024. jan. 15. 23:07
 27/41 anonim ***** válasza:

"MOST ÍRNÁNK BELŐLE TESZTET!!!, HA VAN!!!"

Ami a neten fent van, ahhoz a diákok hozzájuthatnak, úgyhogy kénytelen leszel saját magad összeállítani nekik valamit, ha valóban arra vagy kíváncsi, hogy mi van a fejükben, nem pedig arra, hogy egy eleve ismert teszt és a hozzá tartozó megoldókulcs válaszait képesek-e bemagolni vagy kipuskázni.

Ha meg nem arra vagy kíváncsi, hogy mi van a fejükben, hanem csak úgy akarsz tenni, mint aki tanít és ennek keretében számonkér, akkor egy ilyen látszattesztet kb. 5 perc alatt összedobsz...

2024. jan. 16. 07:33
 28/41 A kérdező kommentje:
De kérem, hogy tanár vagyok! Ezt azért így 24 éves fejjel fura átélni. Hogy senki nem hisz nekem. És nem találom sehol. Bárhonnan meg nem fogom letölteni! És nem kipuskáztam! De akkor köszönöm elég volt!
2024. jan. 16. 14:31
 29/41 anonim ***** válasza:
100%

"tanár vagyok!"

Nincsenek kollégáid? Nem vagy velük beszélő viszonyban? Amíg ide írogattál, régesrég küldhettél volna e-mailt vagy ilyesmit nekik, és már rég a kezedben lenne, ami kell...

"Ezt azért így 24 éves fejjel fura átélni. Hogy senki nem hisz nekem."

Elég fura, hogy 24 éves fejjel (?) totál hülyének nézed a kollégáidat, és azt hiszed, hogy majd saját maguk alatt vágják a fát azzal, hogy minél szélesebb körben terjesztik a neten azt, ami minél szélesebb körben elterjed, annál inkább megnehezíti a munkájukat...

"És nem találom sehol."

24 éves fejjel? Ne legyél már ilyen boomer. :)

"Bárhonnan meg nem fogom letölteni!"

Ja, ha még válogatsz is, úgy még nehezebb lesz...

2024. jan. 16. 18:24
 30/41 A kérdező kommentje:

#29: Nincsenek kollégáim, mivel egy privát, egyedüli, általános iskolában tanítok!

Igen, 24 éves vagyok.

Nem tartozom a "boomer" generációba, és nem szoktam használni ezt a szót az iskolában. Talán inkább ön tűnik fiatalnak!

Azért említettem, hogy nem fogom letölteni bárhonnan, mert nem találom! Csak egyszerűen nem tudtam, mit írjak.

2024. jan. 16. 19:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!