Felsőfokú angolból az IELTS és a TOEFL nyelvvizsga között mi a különbség? Melyik számít könnyebbnek?
10es, a 4esben az ielts-ről írtál, teljesen másik vizsga. Most jóindulatúan megajánlom hogy a 3as válaszodra gondoltál nem pedig egy vizsgának gondoltad a kettőt.
"Your scores are valid for 2 years after your test date. During that time, you can order additional score reports for a fee of US$251 per institution/agency."
A toefl NEM ielts. Az ielts nem tudom hogy működik, sose vizsgáztam, nem néztem utána. De a toefl hivatalosan NEM ÉRVÉNYES két év után, (bár mint írtam, láttam rá példát hogy elfogadják) mivel ez speciálisan EGYETEMI FELVÉTELHEZ VAN. Lehet máshova is elfogadják, de az alapfunkciója ez.
Viszont ha már veszem a fáradtságot és belinkelem neled az oldalt akkor legyél szíves elolvasni mielőtt belekötsz.
UI:
"Akkor tehát hadd tudjuk már meg, mi áll a vizsgabizonyítványon az érvényességről?"
Semmi, mert nem kapsz bizonyítványt. "Report"-ot kapsz amin mind a két lapon rajta van vagy hatszor napra pontosan mikor tetted le, hogy lehessen tudni a lejárati dátumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!