Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ez így helyes? Born to be...

Ez így helyes? Born to be skull

Figyelt kérdés

Born to be skull

Ez lenne egy családtag taskajan felirat.

Tudom, H ez csak magyarban koponya, náluk inkább Genius, vagy Bölcs...

De szereti a koponyákat..és egyébként meg langesz ...tini

2023. dec. 17. 22:10
A kérdező szavazást indított:
Koponya
Angol
Tini
Felirat
Helyesírás
6 szavazat
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

A szavazást elrontottam... Sorry!

De olvasom ha irtok, köszi szépen mindenkinek ⭐

2023. dec. 17. 22:11
 2/17 anonim ***** válasza:
88%
Értelme angolul nincs, és nyelvtanilag is helytelen.
2023. dec. 17. 22:32
 3/17 A kérdező kommentje:
Köszi! S nyelvtanilag hogyan írhatnánk helyesen, H "Koponyanak született" ?
2023. dec. 17. 23:08
 4/17 anonim ***** válasza:
84%
Born to be a genius
2023. dec. 17. 23:11
 5/17 anonim ***** válasza:
38%
lehet born to be cool akart lenni, csak sokszor a kínai/vietnámi/akármilyen gyárban nem a minőség a fő, hanem hogy minél gyorsabban minél több és több fajta dolgot gyártsanak.
2023. dec. 17. 23:13
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Még nem gyártott le senki semmit, most akarnak ilyesmi feliratú táskát csinál(tat)ni...
2023. dec. 17. 23:18
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszi, igen... még tervezés alatt van... Kissé szarkasztikus a humora, így most úgy sejtem H emiatt befér neki helytelenül is, de köszönöm a gondolatokat
2023. dec. 17. 23:21
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Akkor már legyen "born to be a brainiac", és tehettek mellé képnek egy nyitott koponyát aggyal.

Az értelmetlen mondatod amúgy határozatlan nevelővel legalább nyelvtanilag helyes lenne: born to be a skull. De ez tényleg abszolút nonszensz, inkább hanyagold.

2023. dec. 18. 01:27
 9/17 anonim ***** válasza:

brainiac:

[link]

2023. dec. 18. 06:10
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Én angolul még sose hallottam a skull szót ebben az értelemben használva, és az online szótárakban való keresés se ad rá semmi ilyet. Ez a koponya=zseni dolog csak egy magyar idióma, nem magyarok nem fogják érteni. (Mondjuk nekem se esett le, amíg a magyarázatodat el nem olvastam.)

Ha tényleg olyan lángész, és ezt mindenáron hangsúlyozni is akarja, akkor lehetőleg ne olyan feliratot hordjon magán, amitől hülyének nézik.

2023. dec. 18. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!