Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogy tudnék magántanítványokat...

Hogy tudnék magántanítványokat szerezni angolból?

Figyelt kérdés

Tanárként dolgozom egy általános iskolában, viszont kellene keresetkiegészítésnek magántanítanom. Egy kisebb városban élek, kiírtam az ottani csoportokba, de kitörölték mindenhonnan a posztomat. :)

Eléggé el vagyok keseredve. Tudom, hogy vannak magántanítós csoportok, de ahogy látom ott szinte mindenki angolt tanít, így teljesen elveszne a hirdetésem. :)

Egyszerűen most nagyon el vagyok keseredve. Tudtok nekem ötletet mondani? Vagy más hogy szerzi?

2023. okt. 25. 20:37
 1/7 anonim ***** válasza:
26%
I'am pupil😁
2023. okt. 25. 20:42
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
Nen tudom, h lehet-e meg ilyeneket csinalni, regen jartam iskolaba, de mondjuk lehetne kozepsulikban kitenni hirdetest az aulaban a faiujsagra. Letepheto kis telefonszam cetlikkel.
2023. okt. 25. 21:00
 3/7 anonim ***** válasza:
hirdetéssel.. nem csak az iskolában hirdethetsz.
2023. okt. 25. 21:02
 4/7 anonim ***** válasza:
2023. okt. 25. 21:08
 5/7 anonim ***** válasza:
50%

Biztosan van valamilyen helyi sajtótermék, esetleg helyi rádió abban a kisvárosban, ahol élsz. Ott lehetne hirdetned magad.

Egy másik, vidéken még mindig működő lehetőség a szórólapozás. Tervezz és nyomtattass ki egy nyomdával szórólapokat magadról, s azokat vagy te magad, vagy családtagjaid, vagy általad megfizetett ember (pl. egy nyugdíjas) szisztematikusan bedobogathatja a környékbeli postaládákba.

2023. okt. 25. 22:02
 6/7 anonim ***** válasza:
50%
Fénymásolt fekete-fehér hirdetés letéphető telefonszámokkal. Sok példányban kiragasztva (v.oszlopok,...)
2023. okt. 25. 22:04
 7/7 anonim ***** válasza:
50%
...buszmegállók
2023. okt. 25. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!