Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan tudnek gyakorolni angolt?

Hogyan tudnek gyakorolni angolt?

Figyelt kérdés
A nyelvtan, az angol írás és az angol megértése nem okoz problémát, akár videóból, akár élő beszélgetés során, ha hozzám angolul beszélnek, akkor megértem. Azonban egyszerűen beszélni nem tudok. A hétvégén egy közösségben nem tudtam arra válaszolni, hogy "It was nice meeting you"..

2023. okt. 17. 18:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Olyan emberek közé kell menni, akik csak angolul értenek. Idövel megjön a bátorságod, utána meg már menni fog
2023. okt. 17. 19:09
 2/2 anonim ***** válasza:
69%

"A nyelvtan, az angol írás és az angol megértése nem okoz problémát, akár videóból, akár élő beszélgetés során, ha hozzám angolul beszélnek, akkor megértem. Azonban egyszerűen beszélni nem tudok."

Nem nem tudsz. Nem mersz.

"A hétvégén egy közösségben nem tudtam arra válaszolni, hogy "It was nice meeting you".."

Erre nem is nagyon kell válaszolni, elég, ha mosolyogsz, úgyis megy már, aki mondja. :)

Take it easy. Ha felnőtt vagy, egy kis pohárka bor is segít néha. ;-)

2023. okt. 17. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!