Melyik nyelvvizsgát ajánlanátok?
Neten keress rá a tartalmukra, hogy el tudd dönteni, van ami formálisabb és van ami kreatívabb embernek fekszik. Te ismered, mi az erősséged, olyat keress, ami hozzád passzol.
Vannak fent netes anyagok, léteznek próbavizsgák. Azokból el tudod dönteni.
Nálunk ez már régi sztori, de a logikázós, szűkszavú fiamnak a telc, a lazább, dumásabb természetűnek az origo jött be.
Nekem az ECL a legszimpatikusabb, van is vele tapasztalatom, de mielőtt elmentem oda vizsgázni, azelőtt is nézegettem a vizsgák tartalmát, a mintafeladatokat, és számomra az ECL tűnt a legjobbnak, legalábbis nekem az volt a legszimpatikusabb az összes közül. Voltam már Languagecert vizsgán is, de az nem annyira jött be.
Engem pl. az ECL-ben sokáig az nem tetszett, hogy párban kell szóbelizni. Ez volt az egyetlen ok, amiért sokat gondolkodtam az ECL-en, de végül még is az mellett döntöttem, és örülök is neki, mert sokkal könnyebb volt párban, mint egyedül (pl. Languagecert). Hiába vagyok egy kissé introvertáltabb, jobb volt egy szintúgy vizsgázó diákkal beszélgetni, mintsem a vizsgáztatóval.
#2-es vagyok.
*Nekem az nem tetszett az ECL-ben
Jövök itt a nyelvvizsga tapasztalatommal, de még az anyanyelvemen való beszéléskor is sikerül hibát vétenem. :D
DExam, ahol kiválaszthatod, hogy humán vagy reál érdeklődésűeknek készült feladatsort kérsz-e inkább:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!