Honnan szedhetném le virtuális változatban az "Exam Excellence", és az "1000 Question 1000 answer" című könyvet?
Figyelt kérdés
Nagyon kellene, de nem nagyon találtam, megvenni meg nem tudjuk, mert a mi kis városunkban nicnsen, és megrendelni meg nagyon nagyon sok időbe tellne, ami nincs(Mármint idő)
Válaszokat előre is köszönöm!
2010. okt. 17. 16:02
1/4 anonim válasza:
Az 1000 kérdés 1000 választ feltöltöttem, pdf: *****
A másik pedig állítólag ez, de ezt nem én töltöttem fel: *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2/4 A kérdező kommentje:
Júúúj nagyon nagyon kösz! Kedves vagy, hogy feltöltötted!Mégegyszer nagyon kösz!
2010. okt. 18. 16:01
3/4 A kérdező kommentje:
Csak az Exam Excellence Hotfile-os linkjei sajnos törlődtek!
2010. okt. 18. 16:35
4/4 anonim válasza:
Exam Excellence konyvet + hanganyagot megtalalod a www.englishtips.org oldalon. Orosz oldal, jobb felso sarokban tudod kivalasztani, hogy angolul jelenjen meg. Egyebkent barmilyen konyvet keresel angol tanulashoz, ott megtalalod!
Remelem tudtam segiteni, jo angolozast! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!