Hogyan álljak neki, ha szeretnék C1 angol nyelvvizsgát (részletezve alább)?
Szóval szeretnék egy C1-es angol nyelvvizsgát. B2-es nyelvvizsgát szereztem, de 2009-ben. Nem tegnap volt...
Hogyan is érdemes nekiállni? Olyan régen tanultam, hogy már azt sem tudom hol érdemes jó gyakorlófeladatok meg könyvek után nézni.
Egyébként mindenképp Euroexamon csinálnám, ahol a B2-t is, mert ott már kiismertem a rendszert.
Még 2006-ban Telcen 2-3% híján lett meg a közép, így automatikusan alapfokot adtak.
De most nagy kihagyás volt nálam nyelvtanulás terén.
"de én biztos vagyok benne, hogy abból 4 et már láttam szókapcsolatban másutt, angol szövegben"
Ne röhögtess már... Ha csak B2 sziten vagy, akkor is rég tudnod kéne, hogy az, hogy valamit valahol látsz, még messze nem jelenti azt, hogy az úgy helyes is... Nézz körül csak itt, a gyk-n, hogy magyar anyanyelvű emberek hogyan írnak...
Szótárban, méghozzá megbízhatóban keresgélj bizonyítékot rá, hogy helyes, pl. a Cambridge UP vagy Oxford UP kiadványában vagy online szótárában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!