Milyen nyelvvizsgáid vannak? Nyelv, szint.
- eszperantó felsőfok
- orosz felsőfok
- angol közép (nincs vizsga :-))
Hogy itt mennyi művelt, okos ember van...
Érdekes módon a válaszokon nem ez tükröződik vissza és most nyilván nem erre a kérdésre érkezett válaszokra mondom ezt.
14: valószínűleg az okosabb válaszolók nem állnak le azoknál a kérdéseknél vitatkozni, amelyekre te gondolsz, ők pedig nem ide írnak. Sok válaszoló van itt és nem mindenki egyforma.
Én csak azt nem értem, hogy ennél a kérdésnél mitől függ, hogy valakit le vagy felpontoznak. Azokra gondolok, akik rendesen a kérdésre válaszoltak.
#15 Igazad lehet, csak mindenhol azt írják, hogy összvissz 30-50 ember használja az egész oldalt.
A pontozás alapból egy hülyeség szerintem az oldalon. Szubjektív vélemény nyilvánítású kérdésnél meg aztán főleg hülyeség.
Az összeset nehéz lesz összeszedni (én élvezem, és hobbim a nyelvtanulás), de lássuk:
Angol - IELTS 9.0 (2 évente újítom, mindig 9.0)
Kínai - HSK 5 (most várok az új rendszer bevezetésére, és akkor egy HSK 8-at csinálni)
Kantoni - ACTFL és COPA, mindkettő Superior
Vietnámi - NLTV C1 (+ Avant Stamp WS)
Japán - JLPT N2 (bár ez kicsit nehezebb volt, szerintem nem fogom tovább növelni)
Koreai - TOPIK II L5
Thai - CU-TFL Superior
Nemzetközi jelnyelv - SLPI Superior Plus (van siket a családban, így mindenki együtt csinálta végig)
Észt - B2
Kazah - B2
Mongol - MLPT C1
Jelenleg pedig tanulok latinul, fársziul és malájul.
Eszperantó felsőfok
Angol középfok
Német felsőfok (C2 Goethe-Institut Großes Deutsches Sprachdiplom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!