Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Milyen nyelvvizsgáid vannak?...

Milyen nyelvvizsgáid vannak? Nyelv, szint.

Figyelt kérdés

2023. aug. 16. 07:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%
angol felső, olasz közép
2023. aug. 16. 19:45
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Angol középfokú, angol gazdasági szakmai középfokú, angol felsőfokú, eszperantó középfokú és eszperantó felsőfokú.
2023. aug. 17. 09:22
 13/18 anonim ***** válasza:

- eszperantó felsőfok

- orosz felsőfok

- angol közép (nincs vizsga :-))

2023. aug. 17. 12:16
 14/18 anonim ***** válasza:

Hogy itt mennyi művelt, okos ember van...

Érdekes módon a válaszokon nem ez tükröződik vissza és most nyilván nem erre a kérdésre érkezett válaszokra mondom ezt.

2023. aug. 17. 12:24
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

14: valószínűleg az okosabb válaszolók nem állnak le azoknál a kérdéseknél vitatkozni, amelyekre te gondolsz, ők pedig nem ide írnak. Sok válaszoló van itt és nem mindenki egyforma.

Én csak azt nem értem, hogy ennél a kérdésnél mitől függ, hogy valakit le vagy felpontoznak. Azokra gondolok, akik rendesen a kérdésre válaszoltak.

2023. aug. 17. 13:52
 16/18 anonim ***** válasza:

#15 Igazad lehet, csak mindenhol azt írják, hogy összvissz 30-50 ember használja az egész oldalt.

A pontozás alapból egy hülyeség szerintem az oldalon. Szubjektív vélemény nyilvánítású kérdésnél meg aztán főleg hülyeség.

2023. aug. 17. 14:11
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Az összeset nehéz lesz összeszedni (én élvezem, és hobbim a nyelvtanulás), de lássuk:

Angol - IELTS 9.0 (2 évente újítom, mindig 9.0)

Kínai - HSK 5 (most várok az új rendszer bevezetésére, és akkor egy HSK 8-at csinálni)

Kantoni - ACTFL és COPA, mindkettő Superior

Vietnámi - NLTV C1 (+ Avant Stamp WS)

Japán - JLPT N2 (bár ez kicsit nehezebb volt, szerintem nem fogom tovább növelni)

Koreai - TOPIK II L5

Thai - CU-TFL Superior

Nemzetközi jelnyelv - SLPI Superior Plus (van siket a családban, így mindenki együtt csinálta végig)

Észt - B2

Kazah - B2

Mongol - MLPT C1

Jelenleg pedig tanulok latinul, fársziul és malájul.

2023. aug. 17. 17:57
 18/18 anonim ***** válasza:

Eszperantó felsőfok

Angol középfok

Német felsőfok (C2 Goethe-Institut Großes Deutsches Sprachdiplom)

2023. aug. 23. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!