Most akkor kell nyelvizsga a diplomához vagy sem?!
Hivatalosan nem kell.
Miért lenne amúgy hiteltelen? A gyakorit hitelesebbnek találod? Érdekes. De akkor sem kell.
Mondom, NEM kell.
Te nem hiszed el, vagy mi a fene? NEM KELL. Eltörölték a minimumponthatárt, az emelt szintű érettségit is(felvételiknél), és bizony, nem, nem kell a diploma kiadásához a nyelvvizsga sem. Remélem megérted, ennél jobban nem lehet elmagyarázni.
"amióta az eszem tudom kellett most csak egyszer a kormány eltörli és nem kell!?"
Amióta az eszedet tudod, a kormány hozott rendeleteket, nem? Most egy olyat hozott, hogy a kormány már nem írja elő a nyelvvizsgát, hanem az egyetemekre bízza, hogy előírják-e vagy nem. El tudom képzelni, hogy egy óvónői diplomához nem írják elő, hiszen egy magyar óvónőnek a magyar anyanyelvére van szüksége a munkája kapcsán mondjuk 99,99%-ban, nem idegen nyelvre.
nyelvizsga nem kell
nyelvvizsga kell elég sok diplomához továbbra is, de nem mindegyikhez
az egyetem döntése, hogy kell-e vagy nem
van valami baj az egyetemi autonómiával, vagy mi nem tetszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!