Szerintetek nekem melyik német nyelvkönyv lenne az alkalmasabb?
A két könyv, ami között vacillálok az a Studio 21 A1 szintű könyve ( [link] és az "Einfach német nyelvtanfolyam ( [link] )
Amit tudni kell, hogy most kezdeném a nyelvet és nem lenne még tanári segítségem. Korábban tanultam már önállóan nyelvet, de az nem germán nyelv volt, hanem újlatin. Olvastam, hogy a Studio 21 könyve az egynyelvű, tehát magyar magyarázat nincs benne, ezt úgy gondoltam kiküszöbölni, hogy vennék mellé egy csak nyelvtannal foglalkozó magyar nyelvű könyvet is (ilyenből találtam többet is). A másik "csomag" ha jól látom kétnyelvű, szóval ott nincs ilyen gond. Eléggé tartok a nyelvtantól, és mivel nem lenne tanárom még most az elején, mindenképp szükségem van olyan anyagra, ami magyarul magyarázza a nyelvtant. Azokhoz szólna a kérdés főleg, akiknek volt dolga valamelyik említett könyvvel, vagy ismeri őket.
szerintem ezeket ne vedd meg!
Maklári Tamás: Német nyelvtani ABC
ezt vedd meg, magyarul elmagyaráz mindent az alapoktól, van benne teszt is, megoldókulccsal.
egézen felsőfokig használható a könyv.
még amit nézzél meg, üsd be facebook keresőbe:
Együtt németül
Megtanulok németül
Minden nap németül
mind a 3 oldal az alapoktól segít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!