ELTE GTK-n oroszt felvehetek?
Ha lesz olyan tárgy kiírva akkor természetesen :)
Ha pedig nincs, lehet nyitatni az adott tárgy felelőssel, ha többen érdeklődtök felé (ami az esetek többségében nem jön be, de nekem egyszer már volt szerencsém :D)
Ui.:Illetve az ELTE-n nem tudom, hogy van, de nálunk a Corvinus régebben két félév nyelv volt ingyenes, utána ha felszerettél volna venni, fizetni kellett érte.
Szia! Bárki bármit mond, én felvettem.
ELTE GTK másodéves psz hallgató vagyok, és elhatároztam, hogy megtanulok oroszul. Ráírtam a BTK ruszisztika tanszékére, és azt mondták az orosz nyelvfejlesztés tárgyat van lehetőség felvenni. (Egyébként a nyelvgyakorlatot is felveheted, csak a két tárgy már nagyon sok ütközést okozna.)
Voltak nehézségek, de úgy igyekeztem felvenni a szeminárumjaimat, hogy ne legyen ütközés. Ez sikerült, mivel az őszi félévemben 2 ütközés volt. Egyedül erre kell figyelni, egyébként meg segítség, hogy a BTK-n mindig ugyanakkor vannak az órák.
Nyelvészekkel fogsz tanulni, szóval lesz tempó, de nagyon megéri. Én végigcsináltam a nyelvfejlesztést, most nyáron folytatom magántanárral, és ősszel nyelvvizsga.
Ha bármi kérdésed van írj privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!