ITOLC nyelvvizsgán, lehet valahogyan csalni?
Figyelt kérdés
Tudom nem szép dolog, de jelenleg nincs más opcióm és azokkal a lehetőségekkel tudok dolgozni amim van. A kérdésem az lenne, hogy valaki esetleg már próbálta? Mennyire szigorúan veszik a kamera beállításokat, illetve a észre vennek-e ha nem én ülök a gép előtt?2023. jún. 4. 17:47
1/4 anonim válasza:
Bármin lehet csalni, de úgy a legegszerűbb, ha már tudod mit kell megtanulnod és azt írod ki egypuskára amit lefényképezel telóval.
2/4 anonim válasza:
Nem most jöttek le a falvédőről ők sem. Közvetlen a kezdés előtt be kell mutatnod a kamerába az igazolványaidat. Két kamera is kell, hogy menjen egyszerre, 2 különböző szögből megadott minimum technikai követelményekkel. A szobádat és a munkaterületedet is be kell mutatni egy random időpontban is külön, a gépeden pedig egy külön szoftver megy, az is érzékelné, ha megnyitsz vmit. Nem hinném, hogy lehetséges.
3/4 anonim válasza:
"jelenleg nincs más opcióm"
De igen. Mindig van más. A becsület. Ha azt választod, azzal vigyázol az önbecsülésedre. Ha csalsz, elsősorban saját magadat köpöd szembe, ami állati rossz érzés ám hosszabb távon. Rányomja a bélyegét az egész életedre, az összes emberi kapcsolatodra, a párkapcsolatodra, a munkakapcsolataidra, stb., mert legközelebb is csalni fogsz valami másban, aztán újra és újra, mert miért ne?... Végül egy szar emberrel kell majd együtt élned nap mint nap.
Mi az, ami többet ér a becsületednél? Valami munka (vagyis a pénz)? Ez az elkurvulás útja, gondold meg!
4/4 anonim válasza:
Fb csoportjukban olvastam valamikor, hogy valakinek azért nem értékelték a vizsgáját, mert kétségbe vonták, hogy becsületesen dolgozott. Én többek között ezért csináltam meg jelenlétiben a nyelvvizsgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!