Valami jó módszer német tanulásra?
Figyelt kérdés
Önállóan akarok szinte a nulláról megtanulni, de munka mellett nehéz. Külföldön lakom, itt állítólag vannak nyelviskolák, csak Bem tudom mennyire érdemes megpróbálni. Van pár könyvem, azokat olvasom, de nehezen ragad meg.2023. máj. 29. 14:17
1/14 anonim válasza:
Hol külföldön? Német nyelvterületen?
2/14 A kérdező kommentje:
Igen
2023. máj. 29. 14:39
3/14 anonim válasza:
Első három hónapban sokat forgattam a szótárt.Szerencsém volt egyedül voltam magyar.
Napi 5-10szót tanulj meg.
4/14 anonim válasza:
mondjuk abszolút bulláról nyelvtanulási tapasztalat nélkül, igen, érdemes megpróbálni a nyelviskolát.
bár most majd úgyis lepontoznak, mert mennyivel jobb egyedül, terv és cél nélkül lapozgatni néhány könyvet, mint szakértői támogatással és iránymutatással elsajátítani legalább az alapokat.
5/14 A kérdező kommentje:
Sajnos eddig csak angolt tanultam. Németre nem volt lehetőségem.
Gondolkodom kinti nyelviskola van, csak feltételezem magyar- német nem lesz, csak német-német oktatás. Az meg kissé nehéz.
2023. máj. 29. 16:06
6/14 anonim válasza:
Lehet, hogy van angol-német is. De a német-német is menni fog. Értenek ők hozzá, épp elég régóta kell mindenféle anyanyelvű vendégmunkásoknak németet tanítaniuk.
7/14 anonim válasza:
Ezt miért kell lepontozni?
Hűlne rá a bőr.
8/14 anonim válasza:
Ha van laptopod kint akkor válasz Magyarországi tanfolyamot ami online így érted amit mondanak
9/14 anonim válasza:
Duolingo, Xeropan
Youtube: Nicos weg, ehhez valo app a DW Learn German, ami angolul magyarazza el neked a németet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!