Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Valami jó módszer német...

Valami jó módszer német tanulásra?

Figyelt kérdés
Önállóan akarok szinte a nulláról megtanulni, de munka mellett nehéz. Külföldön lakom, itt állítólag vannak nyelviskolák, csak Bem tudom mennyire érdemes megpróbálni. Van pár könyvem, azokat olvasom, de nehezen ragad meg.
2023. máj. 29. 14:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hol külföldön? Német nyelvterületen?
2023. máj. 29. 14:25
 2/14 A kérdező kommentje:
Igen
2023. máj. 29. 14:39
 3/14 anonim ***** válasza:
73%

Első három hónapban sokat forgattam a szótárt.Szerencsém volt egyedül voltam magyar.

Napi 5-10szót tanulj meg.

2023. máj. 29. 15:12
 4/14 anonim ***** válasza:
73%

mondjuk abszolút bulláról nyelvtanulási tapasztalat nélkül, igen, érdemes megpróbálni a nyelviskolát.

bár most majd úgyis lepontoznak, mert mennyivel jobb egyedül, terv és cél nélkül lapozgatni néhány könyvet, mint szakértői támogatással és iránymutatással elsajátítani legalább az alapokat.

2023. máj. 29. 15:32
 5/14 A kérdező kommentje:

Sajnos eddig csak angolt tanultam. Németre nem volt lehetőségem.

Gondolkodom kinti nyelviskola van, csak feltételezem magyar- német nem lesz, csak német-német oktatás. Az meg kissé nehéz.

2023. máj. 29. 16:06
 6/14 anonim ***** válasza:
74%
Lehet, hogy van angol-német is. De a német-német is menni fog. Értenek ők hozzá, épp elég régóta kell mindenféle anyanyelvű vendégmunkásoknak németet tanítaniuk.
2023. máj. 29. 17:03
 7/14 anonim ***** válasza:

Ezt miért kell lepontozni?

Hűlne rá a bőr.

2023. máj. 29. 18:10
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha van laptopod kint akkor válasz Magyarországi tanfolyamot ami online így érted amit mondanak
2023. máj. 29. 19:30
 9/14 anonim ***** válasza:

Duolingo, Xeropan

Youtube: Nicos weg, ehhez valo app a DW Learn German, ami angolul magyarazza el neked a németet.

2023. máj. 29. 20:14
 10/14 anonim ***** válasza:
Weitz Teréz, Duolingo
2023. júl. 14. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!