Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Euroexam nyelvvizsgán a...

Euroexam nyelvvizsgán a discussion rész hogyan működik?

Figyelt kérdés
Holnap megyek, és nincs is párom szóval ettől is félek hogy így hogyan lesz megoldva? Illetve itt van felkészülési idő? Mert kicsit nehéznek tűnik így, nem tudom ezt a feladatot hogyan kellene teljesíteni.

2023. máj. 19. 20:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Úr isten. Neked sosem volt még olyan, hogy érezted, hogy jól fog sikerülni, mivel szinte mindent tudtál? Hát sajnálom. Legyen szép napod, ha már mással nem tudsz kedves lenni.
2023. máj. 23. 01:22
 12/13 anonim ***** válasza:

"Annyit tettem fel kérdésnek, hogy a vizsga egy adott része hogyan zajlik, mivel még sosem voltam nyilván nem tudhattam"

:D

De igen, tudhattad volna, ha utánanéztél volna annak, hogy milyen vizsgára is jelentkeztél tulajdonképpen, hiszen minden vizsgaközpont honlapján le van írva, hogy hogyan zajlik a vizsga.

Egyébként meg nem csak valami kis mellékes mozzanatra kérdeztél rá, hanem alapvető dolgokat sem tudtál: se azt, hogy honnan lesz párod, se azt, hogy van-e felkészülési idő, se azt, hogy az egyik feladat (a nem sok közül!) hogyan fog zajlani.

"Ha nem is készültem volna semmit SE lenne senkinek semmi köze hozzá"

Egész addig, amíg meg nem osztod az egész világgal az interneten. :D

"Nyilván tudok angolul beszélni"

Elég sokan ezt hiszik magukról - aztán megbuknak... :)

"jól sikerült, már csak várom az eredményt"

Vagyis nem tudod, hogy hogy sikerült, max. azt tudod, hogy túl vagy rajta, és más tennivalód már nincs ezzel.

A vizsgáztatók és a vizsgán felügyelők dolga az, hogy biztosítsák a nyugodt vizsgakörülményeket - de abból, hogy ők rendesen tették a dolgukat, még nem következik, hogy átmentél-e vagy sem.

2023. máj. 23. 17:36
 13/13 A kérdező kommentje:
Oké, köszi a kioktatást, mostmár megnyugodhatsz
2023. máj. 24. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!