Bármi jó tipp emelt angol érettségire?
Én úgy szoktam csinálni, hogy minden feladatot először a lap szélére/ üres helyre oldok meg, nem a végső rubrikába. Megcsinálom az összeset, majd előlről az egészet, így ha valamire más megoldás jött ki másodjára, akkor tudok korrigálni. Ugyan ez a listening részen, egy piszkozati lapra oldom meg a feladatokat macskakaparással, amit csak én tudok elolvasni (mivel annyira kapkodni kell ezen a részen, hogy nem tudok egyszerre szépen írni és figyelni is), amit csak a legvégén írok át olvashatóan. Levél írásnál mindig először piszkozatra írd meg amit kell, majd másold át a végén. Ha esetleg írás közben eszedbe jut valami, amit bele lehetne illeszteni írd rá a piszkozatra. Ezek voltak amik segítettek stabilan elérni a +80%-ot.
Használd ki az időt. Emelt szinten már nem lehet megengedni azt a luxust, hogy hamarabb beadod, hogy pl. elérd a hamarabbi buszt. Ha kell, ülj ott a legvégéig.
Ezeket tudom én mondani, nekem ezek segítettek abban, hogy kicsit feljavuljak. Szeretnék holnap 90% fölé írni, sok sikert nekünk és reménykedjünk, hogy nem lesz nagyon nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!