Melyik német tankönyvet ajánlanátok otthoni nyelvtanulásra?
Sziasztok!
Szeretnék a nyáron megtanulni minnél jobban németül, viszont magántanár nélkül, hogy ne befolyásolja a nyári utazásokat. Tudnátok ajánlani valami jó tankönyvet erre a célra?
A német nyelvtudásom szinte (!) teljesen kezdő, az Ideen tankönyv első felét fejeztem be.
21. században még vannak ilyen visszamaradott csökkentett szellemi képességűek akik könyvekből tanulnak nyelvet? Pfff
Mesterséges Intelligencia segítségével elsajátítottam a németet kb B2 szintre fél év alatt utána pedig virtuális valóság szervereken németekkel társalogtam és német tudományos cikkeket olvasva kevesebb mint 1 év alatt letettem a felsőfokú nyelvvizsgát.
Kedves 18:24-es válaszoló!
Egyszerűen felfoghatatlan számomra, hogy a 21.században még léteznek olyan emberek akik mesterséges intelligenciával megtanulnak egy nyelvet majd elhasalnak egy kérdés értelmezésénel. Könyvajánlást kértem nem pedig degradáló dicsekvést. 🥰
Látom nehéz a felfogásod mivel képtelen vagy értelmezni implicit kijelentéseket szóval leírom a gyengébbek kedvéért a kérdésre reflektálva, hogy: Nem ajánlott egy tankönyvből sem tanulni, mivel jóval hatékonyabb technológiák léteznek erre a célra.
Bár konstruktív megjegyzésként írom le hogy ilyen alacsony intelligenciával kétlem hogy képes lennél elsajátítani egy idegen nyelv használatát ha a saját anyanyelveden sem vagy képes alapvető logikai összefüggések levonására. Azért hajrá, legalább termelsz profitot a nyelvvizsgaközpontoknak a sok elbukott próbálkozásoddal!
tegnapelőtt 18:24
tudod mit tettél te le felsőfokon, a bunkóság meg tahóság vizsgáját :D abból viszont jelesre vizsgáztál :D
Valaki ölelje meg szegény kettest. Lehet, hogy utána is így hazudozna, de legalább érezne némi törődést az életében. Az külön tetszik, hogy az intelligenciáról papol, de olyan a központozása, mint egy alsósnak. :D
Kérdező: a Lazán németülnél mindenképp készülj fel rá, hogy vannak benne hibák - a megoldókulcsban is. Ugyanakkor van pár dolog, amivel más helyen nem is nagyon találkoztam, a könyv pedig tök jól elmagyarázza. Összességében nem rossz könyv, de én személy szerint még nem vagyok benne biztos, hogy a második részre is benevezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!