Debreceni Egyetem szlavisztika (orosz) szak vélemény?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 30. 18:42
2/8 anonim válasza:
1-es: Értelmetlen ruhatár minden szak, ha nem akarsz belőle kihozni semmit sem! Szlavisztikán megtanulsz oroszul, ami egy nyelvtudást ad a kezedbe, ráadásul nem is akármilyen nyelvet.
Sajnos debreceni egyetemről sokat nem tudok mondani, de ha szlavisztikára mész, akkor egy összetartó környezetbe kerülsz, azt garantálni tudom. Kis létszám, de annál segítőkészebb. Sok sikert!
4/8 anonim válasza:
Ennyi az összreakció amit ki tudtál magadból préselni. Lefogadom, egy egyetemre sem tudtál bekerülni ilyen fajta mentalitással. 😆 (kitalálom, kovetkezo válasz, hogy te neked nem is kell egyetem :D)
5/8 anonim válasza:
Rosszul hiszed, de majd meglátod amikor a bigmeket osztogatod.
6/8 anonim válasza:
Nem bigmeket osztogatok, es tokeletesem megvagyok a millios nagysagrendu fizetesemmel. Teljesen el vagy tevedve, es szidsz egy szakot/kart tok feleslegesen. Az ilyeneknek csak a szaja nagy, esze kevesbe :D
7/8 anonim válasza:
Én milliárdos vagyok 6 általánossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!