Nyelviskola vagy nyelvtanár? Németül szeretnèk megtanulni nullàról. Iskolába iratkozni vagy külön tanàrhoz érdemes menni?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 12. 11:36
1/2 anonim válasza:
Egy magántanárral sokkal gyorsabban tudsz fejlődni, hiszen ott rád van kialakítva a tanrend és hozzád igazodik minden, viszont sokkal drágább is.
Viszont nem tudom milyen nyelvérzékkel rendelkezel, ha könnyen megy a nyelvtanulás, akkor akár elég lehet az iskola is plusz otthon önálló tanulás.
2/2 anonim válasza:
attól függ mi motivál, van akinek az egyéni tanár jobb, mert csak rá figyel, de nekem pl segít ha van körülöttem egy csoport, és húzzuk egymást magunkkal, motiválóbb is meg van kivel gyakorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!