Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hírdethetem magam, mint...

Hírdethetem magam, mint nyelvtanár úgy, hogy kiragasztok a városban szórólapokat?

Figyelt kérdés

2023. márc. 28. 15:48
 1/5 anonim ***** válasza:
85%

Ugye nem magyart akarsz tanítani?

De igen, hIrdetheted magad.

2023. márc. 28. 16:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hirdetheted a szolgáltatásodat falragaszokkal. De szerintem aki nyelvet akar tanulni 2023-ban az nem egy villanyoszlopon fogja keresni az ideális oktatót.
2023. márc. 28. 16:14
 3/5 NTBS ***** válasza:
Igen.
2023. márc. 28. 17:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak úgy akárhová nem biztos, nézz utána a helyi szabályzatnak, mert bünti lehet a vége.
2023. márc. 28. 17:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Adott helyeken megengedik/eltűrik a plakátolást, persze A4-es fekete-fehér "plakátok" még elég költséghatékonyak. Ahol nem engednék, ott általában azért, mert nem tűrik a konkurenciát, de hamar leragasztják a te hirdetményedet a sajátjukkal és probléma letudva. Legalábbis ez a tipikusabb, mint a bünti. Egésg nap rovod az utcákat, ragasztgatsz, egy órán belül már valami más elveszett kiscicája vagy eladó hűtőszekrénye miatt senkinek nkncs esélye elolvasni, éppen elég bünti az neked
2023. márc. 29. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!