B2 nyelvvizsga?
Sziasztok!
Holnap reggel lesz az angol nyelvvizsgám és nagyon félek tőle. Kb. 1 éve kezdtem a felkészülést, szüleimnek rengeteg pénze benne van, de úgy érzem, nem készültem fel eléggé. Egy FCE vizsgáról lenne szó, Szerbiában. A listening, reading and use English szinte mindig százszázalékos, de a writing és a speakingnél nagyon döcögök.. Még ma délután is a teszteket töltögetem. Igazából csak a speakingtől félek, mert nagyon ideges leszek amikor ilyen helyzetbe kerülök, hogy nyomás alatt kell teljesíteni.
Nyugi. Ha 100 % körül szokott lenni a teszted, az objektíven nézve azt jelenti, hogy rendelkezel az adott szinten elvárt tudással. Innen kezdve nagy baj nem lehet. A szóbelin meg csak az a lényeg, hogy akkor is beszélj, ha izgulsz, valami pár mondatos sablonszöveggel lendítsd túl magad az esetleges elakadásokon.
Szorítok! :)
Sok sikert én idén őszre vagy jövőre tervezem a nyelvvizsgát
Nem lehet ismerőst behívni beszélgetésre ? lehet úgy könnyebb lenne
"A listening, reading and use English szinte mindig százszázalékos, de a writing és a speakingnél nagyon döcögök.."
Hány évesen izgulsz azon, hogy mi van, ha azok csak 92%-osak lesznek?...
A vizsga után kezdjél végre az önértékelésed fejlesztésére összpontosítani, mert nagyon nem reális.
Köszönöm mindenkinek a bátorító szavakat! Nemrégiben jöttem ki. A speaking nagyon jól ment, jó partnert kaptam. (egyébként valaki kérdezte, hogy lehet-e ismerőst behívni. tudtommal lehet kérni, hogy valakivel összerakjanak, de nem volt most egyik ismerősöm se vizsgázni)
Viszont az, ami nem gondoltam volna, hogy kifog rajtam, az a reading.. Majdnem ki is futottam az időből. A listeningnél pedig hangszóróról engedték az anyagot, ami nekem egy nehezítő tényező volt. Majd meglátjuk ha megjönnek az eredményeim. Sok sikert mindenkinek, aki majd a jövőben írja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!