Szegeden hol lenne érdemes spanyolt tanulni, ha ketten akarunk menni?
Páromat és magamat szeretném befizetni egy nyelvtanfolyamra. Ő 2 éve duolingozik, és úgy tanulja a spanyolt, de eléggé kezdő dolgokat csinál. Én középiskolában tanultam olaszt, bár már nem sokra emlékszem belőle, de ez hasonlít a spanyolra, és igy a dolgok többségét megértem amit párom csinál a duon.
Szóval én lényegében nulláról kezdem ő meg valamennyire ismeri a nyelvet, de szerintem gyorsan össze lehetne csiszolódni.
Katedra nyelviskolát ajánlotta a Google, de elég megosztottság véleményeket találtam róla.
Hát én meg nem élek kinn Spanyolországba, se Mexikóba bocs..
Van már két felsőfokú nyelvvizsgam angolból és németből, szóval nem most jöttem le a falvédőről. Ha értelmeset nem tudsz írni akkor nem is értem minek vagy itt. :)
Az még nagyobb kreténség ha 2 felsőfokú nyelvvizsga után sem vagy képes magadtól elsajátítani egy 3. nyelvet úgy hogy tapasztalatod is van azzal kapcsolatban hogy milyen mélységben kell ismerned egy nyelvet a sikeres nyelvvizsga meglétéhez.
Nahh mind1 vannak életképtelen egyének akiknek szükségük van útmutatásra mert egyébként maguktól semmire nem képesek és elpusztulnának.
Na jól van nem sakkozó lóval ne haragudj. Nem mindenki ilyen született zseni mint te.
Szép napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!