Az alábbi szavakat milyen szintű angol nyelvtudástól illik ismerni (a1 a2 b1 b2 c1 c2)?
Figyelt kérdés
- Therefore
- Monastery
- Red
- Spacial curveture
- Beach
- Free
- Just so
- Pope
2023. febr. 5. 15:44
2/5 anonim válasza:
Aktívan vagy passzívan? Nagyon nem mindegy...
3/5 A kérdező kommentje:
1# A monastery-t miért csak olyan későn? Nekem csak középfokú nyelvvizsgám van, de már nagyon rég tudom mi az. Jó, mondjuk vallásos vagyok.
2# is-is
2023. febr. 5. 17:09
4/5 anonim válasza:
Megkérdezhetem hogy miért pont ezekre a szavakra vagy kíváncsi? Mire irányul a kérdés? Nincsen ilyen lista, hogy mit milyen szinten illik már ismerni, és nem 1-1 szó ismeretén múlik a nyelvtudás szintje. Attól függően hogy ki mire használja a nyelvet, más-más területen műveltebb lehet. Simán lehet valakinek C1 nyelvtudása úgy, hogy amúgy nem ismeri a monastery szót. A spatial curvature (nem spacial curveture) meg egy szakkifejezés, nyilván attól elvárható ezt ismerni aki ezzel foglalkozik.
5/5 anonim válasza:
A Cambridge szótár besorolja neked. Ez nyilván nem törvény, csak egy vélemény. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!