Szerintetek fel lehet készülni Origó C1 angol nyelvvizsgára 3-4 hónap alatt?
Idén max május-júniusig felszeretnék készülni C1-es origó ny.vizsgára. Mivel nyáron már nem lehet menni C1-re, ősszel meg kezdődik az egyetem így kb van ez a 3-4 hónapom.
Aktívan használom a nyelvet, a nyelvtannal tisztában vagyok, a szókincs a gyengém. Hallott szövegértés és a beszélgetés oké, emiatt annyira nem aggódok, rendszeresen vagyok auditokon ahol angolul beszélünk, illetve munkaköri feladataim közé is tartozik az angol levelezés a partnerekkel.
Kb. ha a szókincs megvan akkor szerintem készen is állok a vizsgára, anno a középfokra alig készültem pár hetet és elsőre meglett mindkét rész. Ez azért már másabb kategória szerintem, a típus feladatokat gyakorlom majd és a szókincsre fókuszálok.
Szerintetek így megoldható ennyi idő alatt a tuti felkészülés? Jó ha a szókincsem a szóbeli témakörök alapján kezdem el bővíteni?
Vigyázz, mert a bizonyítványodnak is meg kell lennie július 12-ig! És általában 60 nap a vizsga után.
Ha júniusban mész nyelvvizsgára, nem biztos, hogy fel tudod tölteni az adatait a felvi.hu-ra!
Vagy neked nem arra kell?
4-es vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!