Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Csak én veszem észre, hogy...

Csak én veszem észre, hogy egyre többen tanulnak németet angol helyett? Főleg a munka miatt.

Figyelt kérdés
2023. jan. 7. 18:36
 1/4 anonim ***** válasza:
92%
Csak te, a műszaki tudományos nyelv mindig is az angol volt
2023. jan. 7. 18:40
 2/4 anonim ***** válasza:
91%

"Csak én veszem észre, hogy ... ?"

Csak te vetted észre úgy, egyébként nem úgy van.

2023. jan. 7. 18:57
 3/4 anonim ***** válasza:
85%
Nem helyette szerintem. Inkább mellette. Az angol annyira alap lett, hogy az a csoda, ha valaki nem beszéli a nyelvet.
2023. jan. 7. 19:44
 4/4 anonim ***** válasza:
9%
Hogy jön ide a műszaki tudomány? Nyelvet csak egyetemista tanulhat? Ez így oltári hülyeség. Angol az mindig is alap lesz, németet meg tényleg egyre többen tanulnak ahogy spanyolt is és más nyelvek is jobban érdekeltebek lettek. Ettől független az angol még mindig központibb és ez a műszaki tudományon kívül is így lesz. Az hogy az angolon kívül más nyelveket is egyre többen tanulnak az is igaz. Mai világban édes kevés maga az angol! Egyre többen keresnek plusz nyelvet és ez is növeli a tétet.
2023. jan. 8. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!