Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » A duolingoval érdemes elkezden...

A duolingoval érdemes elkezdeni olaszul tanulni?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy alapfokú olasz nyelvtudást megszerezni a duolingo segítségével. Érdemes elkezdeni a duolingoval vagy az nem ér semmit?

2023. jan. 1. 15:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ahhoz kiváló, hogy megimserd és eldöntsd, akarsz-e vele komolyabban foglalkozni, pénzt fektetni bele. Én pl. az olaszt egyfajta gyakorlásnak használom, hogy a ritkán használt szavak is előjönnenek heti egyszer, de több nyelvre mondtam azt, hogy ez megmarad ennyinek, mert zenében hangzatos volt, de nem jött be annyira. Törökül viszont így kezdtem el komolyan tanulni, előtte kicsit tartottam tőle, aztán megszerettem. Nyilván az se jó, ha teljesen nulla tudással előkapsz egy nyelvkönyvet, ami rögtön oldalakon keresztül tárgyalja a nyelvtan, az ijesztő tud lenni, a Duo kis adagokban vezet bele és ez pont így jó. Nagyon jó az oldal, főleg most, hogy volt rajta változtatás, és hasznosabb mondatokat, szavakat vesz elő, többféle típusú gyakorlás lett.
2023. febr. 10. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!