Hogyan tanulhatnám meg a legkönnyebben meg az angol nyelvet?
Figyelt kérdés
Már lassan 10 éve tanulom és még alig tudok megszólalni.8 évig szörnyű tanárom volt, de most se a legjobb.Nem akarok kifizetni drága tanfolyamokat.Ha beszélnek hozzám egész jól megértem, de már válaszolni nem tudok.Olvasni tudok.Igazából a beszélés nem megy.Ha csak angol filmeket nézek az jó?Nagyon akarok már tudni.2008. dec. 26. 16:36
1/2 anonim válasza:
Én sem tudtam szinte semmit 8 év tanulás után sem, ezen egy egyhetes londoni tartózkodás segített, úgy hogy családnál laktam, magamnak kellett boldogulni napközben a vásárlással, tájékozódással a sokszor többórás szabad programokkor.
Ami még segíthet:
-Ha angolul, angol felirattal nézed a filmeket, az leginkább a megértést segíti.
-Ha angolul olvasol egy könyvet / képregényt, s kiszótárazod azokat a szavakat, amiket nem értesz, az a szókincsedet növeli.
-Levelezés, angolul. Ez a fogalmazásban és megértésben segít, ha kiszótárazgatod, szókincset is fejleszti.
-Beszélgetés. Ha már van angolul tudó ismerősöd, itt az MSN, Skype, hívd fel és beszélgessetek.
2/2 A kérdező kommentje:
Szia!Köszönöm szépen a segítséget.Fúú Londonba szivesen kimennék.
2008. dec. 27. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!