IELTS miért kötöttebb mint a TOEFL?
Azért mert így döntöttek akik összeállították a két nyelvvizsga típust. Az egyik alapból britt angol a másik amerikai angol, két különböző ország csinálja, mindegyiket máshová várják el.
Itthon Mo-n is rengeteg "szokásos" nyelvvizsga van (Euroexam, telc ....) ezek is mind mások, mindegyik másik részekre helyez nagyobb hangsúlyt.
Akkor maradok a TOEFLnél, amúgyis az Amerikai angolt tanulom, az meg külön jó, ha idiomákat is elfogadják.
(A mindennapi választékos beszédhez hozzátartozik, hogy közmondásokkal is utalgassunk a párbeszédben, így nem nagyon értem, hogy ez miért van, hogy egyik igen, másik nem.
Igen, tudom. 😺 Köszi. Ahogy az IELTS is.
Szerintem ez a 2 éves dolog sokkal jobb, mert a jelenlegi szintedet mutatja, sokan akik nem a nemzetközi nyelvvizsgát végzik megszerezték a nyelvvizsgát ami már örökre jó, de megszólalni nem mindenki tudna, főleg ha rég használta. Az meg sokat nem ér, ha megmutatja hogy megszerezte, de egy párbeszédben elakadna.
Ja és Mo-n a TOEFL és az IELTS nem elismert nyelvvizsga, ezért ha itthoni diplomához, felvételihez szeretnéd használni akkor honosítanod is kell.
Ha jól tudom a Cambridge nyelvvizsga sem elismert, ezért azt is honosítani kell, ezt csak pluszba megjegyzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!