1 év alatt középfokú nyelvvizsga ezek közül melyik nyelvből lehetséges?
Az angol után szükségem lenne még egy nyelvvizsgára kb. 1 éven belül.
Az alábbi nyelvek érdekelnek, valamelyikből sikerülhet a középfokú nyelvvizsga munka mellett?:
-német
-olasz
-orosz
-horvát
Úgy érted, nulláról?
Ha átlagos képessegű vagy, egyikből sem.
Ha kiemelkedő nyelvérzéked van, napi 4 intenzív nyelvórát veszel, plusz az elmélyítés, akkor alapfok egy év alatt.
1#-es vagyok
Munka mellett főleg nem.
Nemcsak a szavakat, nyelvtant sajátítja el az ember, hanem a gondolkodásmódot is, ami a mondatszerkezetben megjelenik.
Alap szinten, legfeljebb.
Műszaki terület miatt szerintem a német/orosz lenne a leghasznosabb, de ezekből a középfok gondolom nem 1-2 év lenne?!
Az felsoroltak közül az olaszról hallottam, hogy könnyű középfokig, bár haszna nem tudom, hogy mennyi lenne..
Egyáltalán nem könnyű középfokig az olasz, és műszaki területen nem tudnál vele mit kezdeni.
A nyelvtanulásra rá kell szánni az időt, ilyen nemigen van, hogy 1,5 év alatt középfok full kezdőről.
Köszönöm!
Melyiket ajánlanád a felsorolt nyelvek közül, illetve kb. mennyi időt kellene számolni hozzá a nyelvvizsgàig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!