10 hónap alatt C1-es angol nyelvviz?
Sziasztok!
Angolt tanulok és jelenleg egy B1-es szinten állok.
Nem is tűzhettem volna magam elé egy nagyobb célt, mint egy C1-es nyelvvizsga megszerzését, természetesen sok-sok önszorgalommal és a későbbiekben magántanárhoz is el szeretnék menni.
Nagyon lehetetlen cél ez 10-12 hónap alatt, vagy teljesíthető?
Én heti szinten 8-10 órát is képes vagyok itthon pluszba tanulni, nagyon szeretnék jól megtanulni angolul, így képes vagyok elég sok mindenre, csak sikerüljön.
Igazatok van, lehet hogy a 10 hónappal túloztam, legyen akkor inkább ilyen 16-18 hónap, egy bő másfél év.
Külföldön nyelviskolában visznek fel MÁSFÉL év alatt nullárul C1-re. Tehát B1-ről reális lenne az egy év. Ezzel csak annyi a gond, hogy nyelvsuliban napi 5 órát tanulnak és ahhoz, hogy ez meg is maradjon, otthon még 2-3 órát rá kell szánni.
Én is ezen az elven mentem fel eddig. :) Tehát összessen NAPI 7-8 órát tanultam. Nem HETI 10-et...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!