Blabla bala kérdése:
Nyelvvizsgázzak, ha az egyetem nem kéri?
Figyelt kérdés
Állatorvosira szeretnék menni. B2-es angol nyelvvizsgám van. Az Állatorvosi egytemen nem adnak plusz pontot a nyelvvizsgáért. Nagyon jól megy az angol, szóval én a nyáron le tudnám tenni a nyelvvizsgát, miután tanultam a két emelt érettségire. Szerintetek van értelme megcsinálni a C1 et, vagy nem? Jól jöhet nekem valamikor?2022. nov. 11. 15:50
1/4 anonim válasza:
Hiábavaló tudás nincs. Ha neked belefér anyagilag és időben, csak a hasznodra válhat.
3/4 anonim válasza:
Szerintem csináld meg. Tény, hogy a tudás az többet számít, mint maga a papír, de azért ha feltudsz mutatni egy C1-es nyelvvizsgát, az még is csak inkább előny.
4/4 anonim válasza:
Most van rá időd. SZerintem csináld, ha anyagilag belefér. Ha a C1-et nem biztosan, akkor B2-t. Ha esetleg egyetem alatt ki akarnál menni erasmusra, ott lehet elvárás lenne valamilyen papír lobogtatása. Vagy valamilyen más extrémebb kurzusnál. Nálunk volt ilyen, csak azért mondom. Sosem tudhatod azt sem, hogy nem akarsz-e kimenni külföldre, akár csak időlegesen. Könnyebb papírokkal elhelyezkedni, hogy egyáltalán behívjanak interjúra. Meg lehet, hogy most az állatorvosin gondolkodsz, de lehet életed folyamán, vagy már tanulmányaid során meggondolod magadat, nem tudhatod, máshol meg kellhet, nyelvvizsgák meg ugye nem minden héten kerülnek megrendezésre sem, és a bizonyítvány is idő, mire elkészül, igazolásokat meg nem mindenhol fogadnak el. Sosem árt, ha több oldalról bebiztosítod magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!