Gimnáziumba felvételizőknek angol előkészítő - mit kell vinni rá? Kell tankönyvet venni ott?
úgyértem füzetet vinni, stb.. és tankönyv? vagy csak szóbeli része lesz? vagy nyomtatnak nekünk papírokat? :/
Köszi előre is a válaszokat!
14/L
Szia.
Én is angol előkészítős vagyok. Hetente 15 angol óra... néha már borzasztó, de örülök hogy csak 5 tantárgyam van. :)
Nekünk kellett venni pár könyvet (Matek, Angol, Magyar, Infó), ami így minden plusz könyvel, (ami nem volt kötelező, csak ajánlott) volt 17 500 FT.
Füzeteket meg miért ne kéne vinni?:D Minden órára kell, másképp hogy tanulnál? :)
15/F
Nem arról beszél, te gyerek!
Honnan tudjuk mi, hogy abban a konkrét iskolában mi lesz? Füzetet nyilván viszel, a többit meg majd ott megmondják.
Köszi a válaszokat! :)
Egyébként 12,000 Ft. volt 9 alkalomra (októberben 3, novemberben is 3, decemberben 1, januárban 2 óra.)
Az első válaszolónak is köszi, mert jó infó, főleg, hogy én is angol tagozatra akarok menni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!