Jó online német tanfolyam?
Figyelt kérdés
Ausztriába szeretnék menni dolgozni és, hogy legyen valamennyi alapom szeretném kicsit megtanulni a nyelvet.2022. nov. 5. 16:23
1/4 anonim válasza:
Ajánlom neked a Go német tanfolyamot online.
2/4 anonim 

válasza:

A duolingo nem rossz arra, hogy az alapokat elsajátítsd.
3/4 anonim 

válasza:

Érdemes keresned egy magántanárt, aki tart teamsen/skypeon órákat. Elég sok ilyen van, biztosan találsz :)
4/4 anonim 

válasza:

Szerintem is jobb a magántanár.
Ha nem jól tanít vagy nem jöttök ki másnapra le lehet cserélni.
Igaz, hogy drágább de csak rád figyel úgyhogy rövidebb idő alatt többet tudsz gyakorolni.
Mondjuk legelején nekem sok volt 1 óra magántanár mert csak nekem kellett szerepelni és 30 percnél tovább nem bírtam koncentrálni.
2-3 év alatt belejöttem annyira, hogy már másfél órát is tudok németül beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!