Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Lenne érdeklődés arra, ha...

Lenne érdeklődés arra, ha valaki Ausztriában segítene munkát találni?

Figyelt kérdés
És felkésziteni az állásra. Vagy Svájcba.

2022. nov. 3. 14:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem hogy lenne, hanem van, így már léteznek is ilyen cégek, akik ezzel foglalkoznak.
2022. nov. 3. 15:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Csak a direkt allasajanlatokat engedik meg hirdetni. Az olyanokat , hogy valaki rabok egy állásra és én megszerzem neki vagy mutatók neki vagy ajánlok neki azt nem. Sok hirdetest a cenzúra miatt pénzért sem lehet feladni.
2022. nov. 4. 05:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Újabb magyar lennél aki abból él hogy a többi magyart lehúzza, akik teljesen fogalmatlanul, nyelvtudás nélkül kimennek? A különböző osztrák facebook csoportok tele vannak az ilyen szerencselovagokkal... A magyar helyesírásod is megvan hozzá.
2022. nov. 6. 14:10
 4/6 A kérdező kommentje:

A helyesirasom szerintem jó, de ha IT-s lenne on akkor tudna, hogy angol billentyűzetet használok.

2. Beleirtam , hogy felkeszitest is vállalok.

3. Egyrészt fillérekért csinálnám.

4. A többi magyar aki kint dolgozik vagy csak el fogalma sincs bármelyik országban is van , hogy ott hogyan mennek a dolgok.

5. Primitív népnek tartom a kint eloket , mert 1centert megd@@k az annyukat és csak szórakoznak. Izmos pasi -Izmos pasi.

6. 1 perc alatt többet tudok mondani bármelyik országról, mint aki kint él 10 éve. Velem nem lehet versenyezni.

2022. nov. 7. 15:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Túl sok coaching videót néztél és az agyadra ment.
2022. nov. 7. 17:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Kiderült. Csak az államiaknak engedik meg, hogy hirdessenek meg a Facebookon is.
2022. nov. 9. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!