Melyek azok a B2-es angol szóbelik amelyek..?
Figyelt kérdés
Sziasztok hasonló B2 angol szóbelit keresek aminek a feladatai olyanok mint az Origó,tehát önállóan (vizsgáztatóval) kell szóbelizni, illetve a beszédértés része ilyen felelet választós.
Tudnátok nekem segíteni?
Hallottam, hogy az origónak nagyon nehéz a beszéd értése, ez tényleg igaz?
2022. okt. 25. 11:06
1/3 anonim válasza:
Az origónak szerintem az egyik legkönnyebb a beszédértése. Ami nehéz lehet az az, hogy magyarul kell a kérdésekre válaszolni és van, mikor tudod miről beszél idegen nyelven, de hirtelen nem tudod magyarul. Ha Budapesten mész az Origo központjába, akkor még fejhallgató is van.
Persze ha valakinek nincs meg a szintje akkor az is nehéz.
2/3 anonim válasza:
Szerintem nézd meg a Dexamot is, ha még vacillálsz:
3/3 A kérdező kommentje:
#2 szia néztem azt is de semmiképpen se szeretnék más vizsgázó társsal szóbelizni
2022. okt. 27. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!