Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ez a lány mit mondd a videó...

Ez a lány mit mondd a videó beköszönésében?

Figyelt kérdés

[link]

Hey.. Micsoda? A felirat sem írja. Mindenesetre amit mondd az hasonlít a "probably" szóra. Ez valami amerikai szleng?

2022. okt. 22. 10:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Oh, te jo eg, mi ez a tulvilagi hang? Olyan idegesito a csaj egesz lenye, hogy keptelen vagyok az angolra figyelni. Abban a par masodpercben, mig hallgatni (vagy inkabb csak nezni) tudtam, az egesz testem orditott azert, hogy veget vessek a video lejatszasanak. 😂
2022. okt. 22. 11:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Én nézem a videóit, mert a hétköznapi angol nyelvet lehet belőle tanulni. De még mindig nem tudom, hogy a beköszönésében mit beszél.
2022. okt. 22. 11:13
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
hey bro im released
2022. okt. 22. 11:18
 4/7 anonim ***** válasza:
bocs nem, ezt: "Hey Foreverlys" valami szleng lehet
2022. okt. 22. 11:19
 5/7 anonim ***** válasza:

foreverly:

the infinite time beyond forever

a combination of forever and eternally

Ezt írja az urban dictionary.

De az ilyen videókba sokszor az van, hogy nevet adnak a követőiknek és úgy hívják őket. Tehát ebben az esetben nem tudom van e köze a definícióhoz.

2022. okt. 22. 11:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Érdekes mindenesetre, mert ezt a szót sosem hallottam még máshol... Általában a "Hey Guys"-al köszönnek be a videosok. :)
2022. okt. 22. 11:38
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Jó, amit az #5-ös ír, az a szó jelentése. Illetve a lány kislányát Everly-nek hívják, azért használja a csatornán ezt a beköszönést. A csatorna eleve azért jött létre, hogy egy anyukává lett tinédzser életét bemutassa.
2022. okt. 22. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!