Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Le tudná ezt valaki fordítani...

Le tudná ezt valaki fordítani olaszra?

Figyelt kérdés

Szia, (név)!

Én Magyarországon élek, és nem beszélek olaszul, ezért egy barátom segített megírni a levelet neked.

Szeretlek téged, és remélem hogy egyszer találkozunk. Csodás vagy.

Ölellek Magyarországról. Ha te vagy az igazi, kérlek írj valamit.

2022. szept. 20. 09:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Ciao név,

Io vivo in Ungheria e siccome non parlo l'italiano un amico (ha lány amica) mi ha aiutato di scrivere questa lettera per te. Ti voglio bene e spero che possiamo incontrarci un giorno. Sei meravigliosa. Ti abbraccio dall'Ungheria. Se sei davvero tu, per favore scrivimi qualcosa.

A végén azt írtam, amit te mondtál, de lehet jobb lenne: la tua risposta mi farebbe molto felice. (a vãlaszod nagyon boldoggá tenne.) A sei davvero tu után.

2022. szept. 20. 10:06
 2/14 anonim ***** válasza:
Egyes vagyok, gondolom az igazi az nem az igaz suerelmet akarod megtalálni, hanem hírességről van szó.
2022. szept. 20. 10:07
 3/14 anonim ***** válasza:

Io vivo in Ungheria, e non parlo italiano, perció (ez accento grave-s, azaz véghangsúlyos lenne, ami ehhez képest egy balról jobbra húzott - ez, amit én írtam, ez jobbról balra húzott, de sajnos nincs olasz billentyűzetem - ékezet) un mio amico mi ha aiutato a scrivere la lettera.

Ti voglio bene, e spero di incontrarti una volta. Sei meraviglioso (ha fiú az illető) / meravigliosa (ha lányról van szó)

Ti abbraccio dall'Ungheria!Se sei il vero .../a vera ...(hímnem/nőnem, ebben a sorrendben), scrivimi qualcosa, per favore!

2022. szept. 20. 10:08
 4/14 A kérdező kommentje:
#2 Igen, egy hírességnek szeretnék írni 😊
2022. szept. 20. 10:15
 5/14 A kérdező kommentje:
És nőnemű
2022. szept. 20. 10:18
 6/14 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem ne tedd magadat nevetségessé.... Ha van is e-mailcímed hozzá, az nem a híresség kapja meg, hanem a PR-csapat. Akik legfeljebb röhögnek rajta egy sort, és majd válaszolnak valami sztenderd udvarias elutasítást.
2022. szept. 20. 10:27
 7/14 anonim ***** válasza:
6: Ez a kérdező dolga szerintem, nem a mi dolgunk, hogy nevetségessé teszi-e magát, vagy sem.
2022. szept. 20. 10:39
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyes vagyok. A hármas pontosan szó szerint azt írta le, amit te írtál, az enyém azért más, mert úgy próbáltam, ahogy egy olasz mondaná. Mind az enyém mind a hármas jó amúgy.
2022. szept. 20. 10:59
 9/14 anonim ***** válasza:
8: Én meg 3. voltam, köszi a megerősítést.Felpontoztalak(felfelé mutató hüvelykujj).
2022. szept. 20. 13:45
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! :)
2022. szept. 20. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!