Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ha félek tényleg nem fog menni?

Ha félek tényleg nem fog menni?

Figyelt kérdés
Tehát át szeretnék jutni egy uj suliba, (Németországba) ami ki fejezetten nehéz, mivel egy nagyon gyenge suliba vagyok most, ezert a mostani tudásom, az új sulihoz képest megegyezik a nullával. Nem is a Német nyelvel van a gond, inkább a Matek, ebbe a suliba a tanárok képesek olyanokat mondani a tanuloknak, hogy bolondok, nem fog nekik menni semmi, pl az egyik fiú elkezdte hogy ő Rendőr akkar lenni, es olyat szol a tanár hogy ezzel a sulival is nem is lehetne Rendőr, mert hogy hulye ehhez meg ilyesmi. (Igen tudom hihetetlen ez mind dehát igaz.) Visszont én meg ezt nap mint nap hallom, és elveszitem önmagam, képes vagyok elhinni hogy én is buta vagyok, mert a tanárok mondják, vagy hogy nem fogok tudni egy sokkal komolyabb suliba be jutni. Motivációm sincs már. Ti mitt tennétek a helyembe?
2022. szept. 16. 14:49
 1/6 A kérdező kommentje:
Hupsza.. lehet egy kicsit rosszul fogalmaztam, tehát Németországba vagyok most is, ezy gyenge suliba, csak át szeretnék jutni egy erősebb suliba. A Német az viszonylag jol meg, de biztonság kedvéért lesz Német korrepetáló tanárom. Visszont felek attól hogy egyszerűen nem fogom tudni megtanulni..
2022. szept. 16. 14:52
 2/6 anonim ***** válasza:
77%

Azért remélem, hogy a német helyesírásod sokkal jobb, mint a magyar...

Matekból nem tudnak korrepetálót fogadni melléd anyádék?

2022. szept. 16. 15:11
 3/6 A kérdező kommentje:

2. Hát mivel már majdnem az ovodát is itt kezdtem, ezért nyilvan jól írok helyesen Németül.

Matekbol is tudnának, de ezek mind olyan dolgok amiket korrepetáló nélkül is meg tudok tanulni, csak nehezebben. Lenyegebe a motivációmmal van probléma, meg attol hogy félek hogy egyszerűen nem fogom tudni megtanulni.

2022. szept. 16. 15:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez valami Gesamtschule, vagy milyen suliba jársz?
2022. szept. 16. 15:21
 5/6 anonim ***** válasza:

milyen motivációról beszélsz? Mi az, hogy nem fogod tudni megtanulni?

Pedig így te leszel az osztályban a leghülyébb, és ez bizony végigkisér, valamint lenéznak, még a migránsok is(ha vannak)...

Meg lell tanulni lehalább egy tárgyat kitűnőre, a földrajz, a biológia nem nagy durranás...ezekből legyél nagyon jó..a német történelem sem lehet rossz, de ott fel kell kötni a gatyát, akárcsak a matek-fizika tárgyaknál..

Sok sikert, húzz bele!

2022. szept. 16. 16:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Hat ez ilyen Hauptschule/Förderschule féle,Jelen pillanatban még Törtenelmet se tanulunk, olyan tré ez a suli. Realschule a cél. Koszonom szépen a valaszokat!
2022. szept. 16. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!