? Hosszú! - Aki nagyon gyors német énekből fel tudja ismerni a szavakat...
Hónapokkal korábban feltettem a következő kérdést: https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__11710975-ho..
Kérlek olvasd el a linkelt kérdést és a válaszokat! És csak azután olvasd a következőket!
Úgy tűnt, hogy választ kaptam a kérdésre, azonban, mint a hozzászólásomban írtam: "Bárhogyan erőlködök, hogy ezt halljam: "Es ist, man sagt,", nem megy." - tehát szkeptikus vagyok, de a másik oldalon elég meggyőzően erősíti, hogy "Pedig ez pontosan így kezdődik, hogy: Es ist, man sagt...stb.". Ennek szeretnék tehát utána járni, hogy valóban az-e az ének szövege (természetesen nem kell az egészet meghallgatni, elég az elejét) és, ha az egyezik, akkor rendben, hát nem tudok mást tenni, mint elfogadni annak ellenére, hogy még mindig nem az írott szöveget hallom. Tanultam németet (nem voltam jó tanuló, de tudom, hogy nagyjából vagy pontosan hogyan kell kiejteni a szavakat).
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
Köszönöm szépen.
Érdekes, hogy hogyan nincs hallásom a gyors német nyelvre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!