Olasz vagy horvát nyelv? Melyiknek mi a nehézsége, melyik nehezebb?
Figyelt kérdés
Illetve melyiket éri meg jobban tanulni, melyik ér többet, melyiknek a tanulása igényel kevesebb időt?2022. aug. 31. 17:23
1/2 anonim válasza:
Kicsit off, de horvátot hogy tanulnál? Netes anyag jóval kevesebb hozzá.
2/2 anonim válasza:
Én horvát nyelvet tanulok/tanultam. Szláv nyelv, a nyelvtan nehéz, míg a német nyelvben 4 eset van, a horvátban 7. Való igaz, hogy jóval nehezebb neten tananyagot találni és azt is csak kb. alapfokig. Horvátország lakossága jóval kisebb, mint Olaszországé. Ha munka során szeretnéd használni, shared service center-ekben találsz állást. Viszont szerintem ott is előnyben vannak, akik horvát nemzetiségi iskolába jártak (ismerek pár ilyen embert).
Az olasz latin nyelv, szerintem könnyebb és magasabb szinten is el tudod sajátítani neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!