Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » El lehet jutni erős B1-ről...

El lehet jutni erős B1-ről B2-re angolból 2 hónap alatt?

Figyelt kérdés
Idén májusban tettem le az előrehozott angol középszintű érettségit, 95%-kal zárva. Most októberre terveztem megcsinálni az emelt szintűt is, ezzel egyúttal letudni a B2-es nyelvvizsgát. Nem tudom, megérné-e az októberire jelentkezni, vagy inkább gyakoroljak májusig. Ti mit gondoltok?

2022. aug. 25. 22:25
 1/3 A kérdező kommentje:
Egyébként jó a szókincsem, a reading feladatokkal nincsen problémám, véleményem szerint a nyelvtan a gyengepontom.
2022. aug. 25. 22:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem otthon töltögess ki jó pár emelt szintű érettségit, és igazából ott fog tökéletesen meglátszódni, hogy még is mekkora sikered lenne egy emelt érettségin.

Amúgy meg szerintem a nyelvtant hamar be lehet hozni angolból. Mármint, át kell menni az összes igeidőn, meg az ilyesmiken, megnézni, hogy mit mikor használunk, és gyakorolni (rengeteg ilyen weboldal van). Hamar belemegy az ember fejébe (szerintem).

Amúgy szerintem nem lehetetlen, ha az ember szán rá időt. De tényleg, szerintem töltögess ki pár emelt szintű érettségit, és ott meglátod, hogy általában hány %-ot érsz el.

2022. aug. 25. 22:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat. :) Megfogadom a tanácsodat, amúgy is ez a legjobb gyakorlási mód. Köszönöm, most nagyobb önbizalommal fogok nekiállni az egésznek. :)
2022. aug. 26. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!