Valakinek lenne kedve újrakezdő némettanulóval beszélgetni németül? Illetve ugyanilyen "céllal" keresnék angolul tudó beszélgetőpartnert is.
Nyelvtanom meg szókincsem jelenleg borzalmas mindkét nyelvből.
A németet nem tanultam igazán, csak a szükséges anyagot mindig bemagoltam a számonkérésekre, amit hamar el is felejtettem, ezáltal keveset jegyeztem meg. De eléggé megszerettem a nyelvet, és fejleszteni szeretném. Nagyon alap a tudásom, kb. társalgási szint (már ha azt eléri) és a névelőkkel sokszor bajban is vagyok.
Angolt nem egészen egy tanévig tanultam anno alsóban, a tudásom nagy része a netes tartalmakból ered.
Ezeknek fényében a nyelvekből főleg velem egy szinten lévőket keresnék, de ha magasabban van a tudásod az sem gond. A saját korosztályomban azt hiszem több lehet a közös téma amiről beszélhetünk, tehát 13-17 éveseket előnyben részesíteném.
Egyébként főként a német lenne a prioritás, az angol csak másodlagos dolog.
Privátban írjatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!