Legjobb Olasz nyelvkönyv?
Figyelt kérdés
Otthon kezdeném el tanulni egyedül a nyelvet (nulláról).
Jól felépített könyvre lenne szükségem ami esetleg gyakorlatot is tartalmaz magyarázat mellett:)
2022. aug. 7. 18:28
1/4 anonim válasza:
Szerintem teljesen kezdőknek a pons nyelvkönyvcsalád teljesen megfelelő. A progetto is jó, viszont abban nincs magyar nyelvű magyarázat. Ezen kívül a verbi italiani-t ismerem, de az is teljesen olasz nyelvű és én már úgy használtam azt, hogy a középfok is megvolt.
2/4 anonim válasza:
Az első válaszoló előttem jól leírta, a PONS könyvek a legalkalmasabbak szerintem is. Azon belül talán a rövid nyelvtani összefoglaló, ami csak a nyelvtant magyarázza magyarul, mindenre kitérve.
3/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!