Spanyol tanulás 0-ról?
Nyelviskolába valamint tanfolyamokra egyelőre nem tudok menni (anyagi okok miatt nem tehetem meg).
Az alkalmazások nagyrésze előfizetés nélkül úgy veszem észre szinte használhatatlan, és a nagyrésze csak a szókincsre fókuszál.
Két pdf tankönyvet találtam, colores (erről hallottam rosszakat), valamint pons.
Elérhetetlennek tűnik, de jó lenne jövő nyárra az alapfokú nyelvvizsga.
Szerinten az alapfok egy év alatt teljesen reális cél, még úgy is ha autodidakta módon tanulsz. Bár bevallom őszintén én nem ismerem a spanyok nyelvet, egy-két szót meg kifejezést tudok, de ennyi...
A nyelvtanáról pl. semmit nem tudok.
Persze ez csak az én véleményem, de én így látom a dolgokat.
Én is autodidakta módon tanultam és 11 hónap alatt a 0-ról megcsináltam a DELE B2 vizsgát. Ha jó módszerrel tanulsz és tényleg bevonod az életedbe a nyelvet amennyire csak engedik a körülmények, simán lehetséges. Egyébként én is Ponsal kezdtem, az nagyon jó könyv, a Colorest felejtsd el ha jót akarsz magadnak.
Ha van bármi kérdésed még írj nyugodtan privátban akár.
Ha tudsz angolul, ajánlom neked ezt a YouTube csatornát. Ingyen van és a tanár jól magyaráz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!