Vélemény erről a tanfolyamról?
2022. júl. 4. 12:44
1/1 anonim válasza:
Én egyszer voltam nyelvtanfolyamon életemben, nem volt kimondottan ifjúsági, de 17-18 éves voltam (érettségi előtt nem sokkal, angol nyelvvizsga miatt), és törekedtek hasonló korosztályú emberek tömörítésére. Olyan volt, mint az iskolai angolóra, sok taknyos kölyök nem becsülte, hogy be lettek fizetve, nyögvenyelősen ment minden, nem akartak beszélni, ha valakinek valami jól ment rögtön kibeszélték és beszóltak, nagyon a tipikus pocsék iskolai hangulat volt. Mindannyian amúgy érettségi környékén voltunk, tehát hasonló korosztály volt. De én nem a Katedránál voltam, így konkrétan a link kapcsán nem tudok nyilatkozni, de a valóságban ez is egyfajta ifjúsági csoport volt. Itt a katedránál szerintem furcsa, hogy ilyen tágan határozzák meg, hogy 12-18 éveseknek. Ha te érettségi előtt állsz, azért más szinten beszélsz angolul, mint egy 12-14 éves, illetve nyilván témákról is szellemileg magasabb szinten lehet a véleményed, mint egy 12 évesnek, ez főleg a páros munkáknál lehet érdekesebb, de gondolom itt is törekednek talán a hasonló korosztályúak összerakására, kérdés persze, hogy mennyire van rá jelentkező és lehet-e erre tekintettel lenni. Hogy ki milyen szinten áll, arra meg akármit be lehet jelölni. Arra jó lehet, hogy nyáron irányítottan tanuljon valamit az ember, esetleg még fejlődjön is. De szerintem magántanárral lehet a legjobban nyelvet tanulni, főleg, ha nyelvvizsgára megy a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!