Ha május 28.-án nyelvvizsgáztam és sikeres lett akkor kb mennyi idő ameddig a bizonyítvány elkészül? :)
ECL: az eredmény 29 nappal vizsga után jött meg, onnan még 37 nap volt, mire megkaptam a bizonyítvány.
De más helyekről is 30+30 napos határidőről hallottam, amit mindig ki is húztak utolsó percig. Úgyhogy minden esetben azzal kell számolni, hogy a vizsga és a papír között jó 2 hónap eltelik, ha a felülvizsgálatot, adathibát, és minden ilyet megúszol.
"amit mindig ki is húztak utolsó percig"
Minden nyelvvizsgaközpontnak van egy bejáratott menetrendje, akárcsak a nyomdának, a kettőnek egymással egy határidőket is tartalmazó szerződése, stb. Nem arról van szó, hogy kihúzzák az utolsó percig, hanem arról, hogy kiszámolták, hogy mennyi időre van szükség a bizonyítványok előállításához, és nem tettek rá plusz két hetet (pedig miért ne tehették volna meg?), hanem bevallották nektek, hogy 30 nap alatt kész lesz - annyira viszont tényleg szükség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!