Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Jár valaki ingyen angol...

Jár valaki ingyen angol tanfolyamra Miskolcon?

Figyelt kérdés

Múlthéten indult, én szívesen megnézném milyen, mert elvileg bármikor lehet csatlakozni.

Érdekelne, hogy más volt-e, vagy esetleg tervezi-e, hogy megjelenik? Ha igen, akkor válthatnànk előtte pár mondatot, és akkor már nem lenne teljesen ismeretlen mindenki.

Aki nem tudná miről van szó: A tanfolyamot külföldiek tartják (tudtommal angol mormonok), és a tankönyvet is ők adják. Az órák beszélgetés központúak elvileg, tehát a szóbeli kommunikációra készítenek fel leginkább. De nem tudom tényleg így van-e, én még nem voltam, jövő héten tervezek először lenni.

2022. jún. 12. 20:10
 1/4 A kérdező kommentje:
Menni*
2022. jún. 12. 20:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Pont tegnap találkoztam velük a főutcán, és érdeklődtem a tanfolyam felől. De nem voltam.
2022. jún. 12. 23:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Miert akarnal meg elotte par szot valtani valakivel, meg hozza magyarul?

Az egesz arra megy, hogy angol tarsalgast tanulj. Nem kell felni, majd ott megismerkedsz emberekkel. Legyel nyitott , ne “valakivel akarj menni “.

2022. jún. 13. 04:28
 4/4 A kérdező kommentje:

Hát, válthatunk angolul is pár mondatot, nem írtam, hogy csak magyarul lehet.

Egyébként nem kioktatàst kértem, hanem egy egyszerű kérdést tettem fel. Nyilván ha nem jelentkezik senki, én akkor is megyek a héten.

2022. jún. 13. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!