Hogy nyomtassak ki ilyen sok anyagot az angolhoz?
van a "könnyen gyorsan angolul" weboldal, és pdf-ben több száz leckéjük, nyelvtan, az alapoktól indulva.
egy lecke átlagban 5-10 oldal, vagy több.
hogy nyomtassak ki ilyen sokat? anyagi gondok...
viszont jó anyagok, sok dolgot ezen keresztül értettem meg.
ja, ez kimaradt: próbáltam kimásolni magamnak füzetbe, de nagyon rondán írok, és hamar elfáradt a kezem.
ill. csak és kizárólag gép előtt ülve nem tudom megtanulni, meg kell legyen kézzel foghatóan, papírból könnyebben tanulok.
"papírból könnyebben tanulok"
Na, ezen kell első körben változtatnod. A világ abba az irányba megy, hogy egyre kevesebbet kelljen nyomtatni. Haladni kell a korral ;)
2
csomó kutatás van arról, h. kevésbé rögzülnek az ismeretek, ha képernyőn át tanul vki.
nekem a papíralapú az ok, nem szeretem, ha kívülről megmondják nekem mi a jó v. rossz.
Hát akkor nincs mese: keresd meg a rávalót, és költsd el a nyomtatásra! Jajj, bocs, most kívülről megmondtam neked, mi a jó. Vagy rossz. Ne haragudj, nem akartalak megbántani!
Csak tudnám, akkor minek írsz ki kérdést a GyK-ra, hiszen bármit mondanak neked, akár jót, akár rosszat, az neked kívülről jön…
Kutatás van amúgy mindenről, meg annak az ellenkezőjéről is. Nyilván a hanyatló nyugat tehetősebb országaiban is azért adnak tabletet az iskolásoknak tankönyv helyett, mert abból kevésbé rögzülnek az ismeretek… Ugyan már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!