Milyen nyelvvizsga felkészítő könyveket ajánlotok C2-es nemzetközi angol nyelvvizsgához?
IELTS és CAE C1-em már van, de szeretném a C2-t is megcsinálni az előbbi kettőből, de még TOEFL-ből is (és ECL-en is gondolkodom).
Az összesre írhattok könyveket, vagy felkészítő tananyagokat, amiket Magyarországon is be lehet szerezni.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Köszönöm válaszaitokat!
#10 Fordító-tolmács szeretnék lenni, ezért már most elkezdtem készülni a C2-es nyelvvizsgára angolból
#10-es vagyok, köszi a válaszodat.
És kell ahhoz ennyi nyelvvizsga? (Azért kérdezem mert nem tudom.)
Nem, nem kell hozzá ennyi féle vizsga, igazából elég egy is.
De mivel személy szerint a tanulmányok után külföldön is különböző munkaköröket, különböző országokban szeretnék megpályázni, ahhoz sajnos -vagy nem sajnos- kellenek ezek mind
Áhh értem, de álltalában a TOEFL és az IELTS lefedi a teljes palettát.
Ahol a Cambridge exam-et elfogadják oda a IELTS is jó szerintem. Sőt a IELTS sokkal több helyre is jó szerintem.
Ez annyira magyaros. A kérdező útmutatást kér bizonyos témában (felkészülési segédlet beszerzése). A válaszoló meg rá kívánja erőltetni a véleményét nem ugyanabban a témában (vizsga fajtája).
Nem is csoda, hogy nem megyünk előre. :D
16-os, én csak segíteni próbálok neki, meg érdeklődöm is egyben.
Nem akarok senkire se semmit ráerőltetni, csak segíteni próbálok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!