Tapasztalat 2F angol nyelviskolával kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2010. szept. 15. 19:47
1/4 anonim válasza:
3 évet jártam 2F-re, az a jó benne, hogy főleg az angol-beszédet tanítja. Egyedüli hátránya a magas ár.
2/4 A kérdező kommentje:
3 évig jártál? És lett nyelvvizsgád? Teljesen kezdó voltál? Nekem alapfokú nyelvvizsgám van, és azt mondták az 5 hónapos tanfolyam alatt fel tudnék készülni középfokra... akkor szted lehet hinni nekik? Mert télleg jó amiket mondanak, de az ár télleg elég húzós...
2010. szept. 15. 20:38
3/4 anonim válasza:
Kaptam több oklevelet, de nyelvvizsgát sajnos nem szereztem. Szerintem biztos kell hozzá vagy 4-5 év. Angolul beszélni jól megtanít a 2F, de nyelvvizsgához sajnos nem elég.
4/4 anonim válasza:
Tudnod kell, hogy csaló banda, akiknek a fő profiljuk a BDEHAJTÁS. Ugyanis, ha valamiért nem vagy elégedett, vagy csak egyszerűen meggondoltad megad, vagy elfogyott a pénzed, a beiratkozás (burkolt szerződéskötés!!!) aláírása után 8 nappal (!!!!!) már NEM tudsz kilépni belőle! Én nagyon megjártam, most kb 100.000 Ft kifizetése után de per nélkül megúsztuk, úgy, hogy egyetlen órát sem vettem. NAGYON VIGYÁZZ!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!